Manikyr

Gör en klassis manikyr hos oss där vi putsar till den naturliga nageln så som filar form och längd, klipper nagelband, handbad, peeling av händerna, lätt handmassage och slutligen lackning med vanligt nagellack. Du kan också välja en minimanikyr som är en snabbbehandling för dig som endast vill putsa till dina naglar så som fila längd och form, klippa nagelband och avsluta med en lackning med vanligt nagellack.

Unna dig lite lyxig egentid

Manikyr  Manikyr  Manikyr  Manikyr

Gellack

Gel lackning innebär att vi lackar dina naglar med ett gellack som härdas i en uv/led lampa. Lacket är helt torrt och naglarna glänser när du lämnar salongen. Lacket har en hållbarhet på ca 3-4 veckor beroende på vilket slitage du utsätter dina händer för.

Vi har ca 80 nyanser att välja mellan, allt från ljust transparent till svart.

Gellack på naturlig nagel 550 SEK

Nageln "förbereds" som i en manikyr, filar till form och längd, klipper nagelband, slutligen lackas med valfri färg.

Hållbarhet: 3-4 veckor (Växer med den naturliga nageln)

Tid: 60 minuter

Boka tid

Klassisk manikyr 550 SEK

En klassisk manikyr innebär att man putsar till den naturliga nageln så som filar form och längd, klipper nagelband, handbad, peeling av händerna, lätt handmassage och slutligen lackning med vanligt nagellack.

Unna dig lite lyxig egentid

Tid: 60 minuter

Boka tid

 

Minimanikyr 375 SEK

En minimanikyr är en snabbbehandling för dig som endast vill putsa till dina naglar så som fila längd och form, klippa nagelband och avsluta med en lackning med vanligt nagellack.

Tid: 30 minuter

Boka tid

Borttagning av konstmatrial 550 SEK

I den här behandlingen, filar och löser terapeuten upp ditt material. Efter utförs en manikyr där bl.a nagelband och nageln putsas och filas till.
Inklusive lackning med antingen vanligt nagellack eller gellack.

Tid: 60 minuter

Boka tid