Rosanna Mione

profileimage

Mitt intresse för skönhet började redan när jag var liten tjej. Det här med naglar visste jag i tidig ålder att jag faktiskt ville jobba med. Att få måla med olika färger, olika mönster och att skapa sin egen “design” var det roligaste jag visste.

Åren gick och jag hamnade i restaurangbranschen. Efter tio år kände jag att det var dags att göra något annat och det var då jag påbörjade drömmen att bli nagelterapeut.

När nagelkursen var avklarad gick jag min första utbildning i fransförlängning.  Efter det har det rullats på med diverse kurser och nu på senare år även tävlingar.
Efter ett par år kände jag att jag ville utveckla min verksamhet med ytterligare en behandling och valde att gå en utbildning inom microblading av ögonbryn, wow säger jag, vilken grej, att få skapa och ge kunder ett par ögonbryn är just nu det roligaste jag vet. Ögonbrynen ramar in ansiktet väldigt vackert, så ett par bryn och ett par fransar så är man i princip klar!

Om man blandar en bit strävan att hela tiden vilja bli bättre, en känsla att få utvecklas, en stor dos kärlek och tänker kunden i fokus – Då har du Studio Mione!

Jag strävar hela tiden på att Studion ska växa och bli bättre. Just nu söker jag fler medarbetare till mitt team t.ex en Nagelterapeut, men har även ett behandlingsrum till uthyrning för fransar, vaxning, hudvård, massage etc.

Mejla på info@studiomione.se för fler frågor

Utbildning & Erfarenhet

NagelterapeutM&M Nail & Beauty CenterMadelene WolfMaj 2013
SingelfransarNail ´N BeautyElisabeth AlmquistMaj 2013
Akrylfärg och design kursLight EleganceCelina RydénSept 2014
VolymfransarSalong KungakronanAngelica MinnestjärnaMaj 2015
Volymfransar påbyggnadskursLash for Lash AcadamySandra KarlssonNov 2015
Microblading/Kosmetisk tatueringPlaza di Laura Laura LindqvistJan 2017
Teknik och designkurs NaglarLilly NailsAngelina RossiJan 2017
HärdplastutbildningStuxbeautyMaria Sundberg StuxgrenFeb 2017
Mega VolymEyelash ExcellenceFrankie WiddowsFeb 2017
Frans och brynfärg/FormningAnemon spa skolaSandra AlverstrandMars 2017
Fördjupningskurs volymfransarModern LashesDenise HanwikAug 2017
Jag strävar hela tiden att bli bättre och bättre, perfektion är A och O för mig.